Nettshopping-perler!

Hei!
Da har jeg gjort ferdig nettshoppingen for denne måneden. Forrige måned var det et smykke og litt sminke. Jeg kjøpte masse perler denne måneden!
Jeg kjøpte perler for.. Øhh. Hva var det igjen?. Jo, det var litt mindre enn 260 kr.. Hihi, men det var sykt pene perler. Jeg skal lage litt smykker og armbånd snart, og da vil jeg ha litt mer perler enn jeg allerede har.. Jeg har masse hjemme hos mamma også, men jeg har fått dilla på det igjen..
Da er jeg tilbake til perle-perioden. Jeg hadde den sist i starten av 7.klasse. Men da var det tre-perler som gjaldt. Nå er det glassperler, og sist gang det var den perioden var i 6.klasse!(?) Hvordan går det an?! Jeg skjønner ikke hva som gikk av meg. Likte jeg ikke glassperler o.l. siden da?! Jaja, nå er vel alt bra med hodet mitt igjen, haha. Sikkeeeert.. Næt. Uansett, jeg skal lage smykker som sagt. Og da vil jeg ha litt tips til hvordan de skal være.. Jeg har kjøpt to Hello Kitty-perler allerede, så det blir iallefall et smykke med det, også skal jeg lage armbånd også. Jeg vet ikke hvordan armbåndet/ene skal være da..
Her er sidene jeg kjøpte fra;

og

____________________________________________________________________________________________
På Perlefabrikken kjøpte jeg smykkelåser.
Anbefaler siden, det er skikkelig billig der, og du får bestemme hvordan pallen skal sendes, og dermed får du bestemme prisen for frakt.
Ikke så mye glassperler, men søte marihøneperler. Og perlene er billige, og det er salg på store pakker. Desverre ikke så mye salg på litt mindre pakker da.. Det er nok utvalg for de som vil ha et sånn typisk 2009-makramè smykke da.. Og for unger o.l. Også for ungdommer og voksne, men mer det andre som ble nevnt. Også har de et kult "kinesisk" armbånd som passer for alle, sidne det er strikk på det.
Karakter; 4-Grunn: Ikke så alt for stort utvalg, men bra priser!

På Smykkeronline kjøpte jeg masse perler. Jeg kjøpte også ei lenke som jeg skal bruke til armbånd. Billig der også, og superfine perler! Jeg bare elsker perlene der! Åh, så fine! Blir glad av å gå inn på siden. Det er også "oppskrifter" på hvordan man lager forskjellige typer smykker o.l. De har også verktøy man kan bruke til å lage smykker o.l. Jeg kjøpte også litt andre ting da.. De har fine porselensperler, glassperler og t.o.m korallperler! I en av "pakken" kan du få 100 glassperler for en billig penge. Jeg kjøpte bla. det. De har også skilpaddeperler, og klokke-anheng. Anbefales sterkt! Ville gi denne en 6-er, men noen få priser var bittelitt for høye, så da ble det ikke en 6-er.. Desverre.. Men de aller fleste var billige OG superduper fine! Her kommer jeg nok til å kjøpe perler igjen!
Karakter; 5++++ Grunn: -De fleste er billige, men noen er litt smådyre. Masse fine og unike perler.

Som dere ser, er Smykkeronline den beste, men jeg anbefaler også Perlefabrikken sterkt.
Elsker begge sidene, men Smykkeronline er en sikker vinner, uansett hvilken type smykke du skal lage!

Liker du perler?

-Blogges! <3

Én kommentar

Ingrid Marie Sylte

26.feb.2010 kl.17:11

Så tøft ! Går dt an å "bestill" smykka som du har laga? Plis svar på bloggen min eller mail :)

Go hælg søtah<3

Skriv en ny kommentar

Nina Harmens

Nina Harmens

13, Trondheim

leser denne bloggen NÅ<3

Følge meg på Bloglovin'? bloglovin

Designer Solbriller for Henne Chanel Ray-Ban Prada Dior

Sunglasses Shop Designer Solbriller

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits